Error Creating SIP UA

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Error Creating SIP UA

mehroz
Hi,

I have a fresh install of FS stable verison 1.3.17.
When i enable
<X-PRE-PROCESS cmd="set" data="internal_ssl_enable=true"/> in vars.xml

I get, Error Creating SIP UA for profile: internal

2013-06-12 17:55:54.562423 [ERR] sofia.c:2431 Error Creating SIP UA for profile: internal-ipv6 (sip:mod_sofia@[::1]:5060)
The likely causes for this are:
1) Another application is already listening on the specified address.
2) The IP the profile is attempting to bind to is not local to this system.
2013-06-12 17:55:54.562543 [ERR] sofia.c:2431 Error Creating SIP UA for profile: internal (sip:mod_sofia@198.84.61.52:5060)
The likely causes for this are:
1) Another application is already listening on the specified address.
2) The IP the profile is attempting to bind to is not local to this system.


but OK otherwise in case <X-PRE-PROCESS cmd="set" data="internal_ssl_enable=false"/>
There is no instant of FS previously or  5061 previously occupied.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Error Creating SIP UA

mehroz
Answer:

Install openssl and openss-devel. Recompile Freeswitch!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Error Creating SIP UA

23hiro
mehroz <mehroz.ashraf85@...> writes:

>
> Answer:
>
> Install openssl and openss-devel. Recompile Freeswitch!
>
> --
> View this message in context: http://freeswitch-
users.2379917.n2.nabble.com/Error-Creating-SIP-UA-tp7591719p7592516.html

> Sent from the freeswitch-users mailing list archive at Nabble.com.
>
> _________________________________________________________________________
> Professional FreeSWITCH Consulting Services:
> consulting@...
> http://www.freeswitchsolutions.com
>
> FreeSWITCH-powered IP PBX: The CudaTel Communication Server
> http://www.cudatel.com
>
> Official FreeSWITCH Sites
> http://www.freeswitch.org
> http://wiki.freeswitch.org
> http://www.cluecon.com
>
> FreeSWITCH-users mailing list
> FreeSWITCH-users@...
> http://lists.freeswitch.org/mailman/listinfo/freeswitch-users
> UNSUBSCRIBE:http://lists.freeswitch.org/mailman/options/freeswitch-users
> http://www.freeswitch.org
>
>


I had the same problem, recompiled freeswitch, still the same error.

# ldd mod/mod_sofia.so
        libfreeswitch.so.1 => /usr/local/freeswitch/lib/libfreeswitch.so.1
(0x401bf000)
        librt.so.1 => /lib/librt.so.1 (0x403c4000)
        libpthread.so.0 => /lib/libpthread.so.0 (0x403d3000)
        libssl.so.0.9.8 => /usr/lib/libssl.so.0.9.8 (0x403f3000)
        libcrypto.so.0.9.8 => /usr/lib/libcrypto.so.0.9.8 (0x40437000)
        libncurses.so.5 => /lib/libncurses.so.5 (0x40573000)
        libjpeg.so.62 => /usr/lib/libjpeg.so.62 (0x405b2000)
        libgcc_s.so.1 => /lib/libgcc_s.so.1 (0x405d4000)
        libc.so.6 => /lib/libc.so.6 (0x405e8000)
        libz.so.1 => /usr/lib/libz.so.1 (0x40719000)
        libdl.so.2 => /lib/libdl.so.2 (0x40735000)
        libcrypt.so.1 => /lib/libcrypt.so.1 (0x40740000)
        libstdc++.so.6 => /usr/lib/libstdc++.so.6 (0x40778000)
        libm.so.6 => /lib/libm.so.6 (0x4085d000)
        /lib/ld-linux.so.3 (0x2a000000)




_________________________________________________________________________
Professional FreeSWITCH Consulting Services:
[hidden email]
http://www.freeswitchsolutions.com

FreeSWITCH-powered IP PBX: The CudaTel Communication Server
http://www.cudatel.com

Official FreeSWITCH Sites
http://www.freeswitch.org
http://wiki.freeswitch.org
http://www.cluecon.com

FreeSWITCH-users mailing list
[hidden email]
http://lists.freeswitch.org/mailman/listinfo/freeswitch-users
UNSUBSCRIBE:http://lists.freeswitch.org/mailman/options/freeswitch-users
http://www.freeswitch.org
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Error Creating SIP UA

sheyll
This post has NOT been accepted by the mailing list yet.
I had the exact same problem.
I found out I had the wrong path to the ssl certificates, i.e.
   ...
     
   ...
and once I fixed this, the error went away.

best Regards
Sven Heyll
Loading...